Nieuws

Epskamp bestaat bijna 80 Jaar!

Niet veel bedrijven kunnen dat nog zeggen maar Epskamp is nog een echt familiebedrijf dat al bijna 80 jaar bestaat! In al die jaren is er heel veel kennis opgedaan zodat wij u een goed advies kunnen geven.

Boxsprings

Boxsprings

Hét slaapsysteem van dit moment. In ons assortiment komt u de traditionele en de Scandinavische (met topdek) tegen, diverse merken en prijsklassen.

Slaapkamers

Slaapkamers en linnenkasten

Ook zijn er slaapkamers en linnenkasten in ons assortiment. Hier kunt u zelf de keuze maken welke bodem en matras u daarin gaat plaatsen, uiteraard met ons advies.

In 1936 opende Anton Epskamp aan de Haagse Beeklaan 291 een winkel in kinderledikanten, dekens en matrassen.
In die tijd werden de matrassen nog van kapok gemaakt. Een eigenschap van kapok is dat het vrij snel slinkt. Vandaar dat de zonen van Anton Epskamp, Hen en Ton, de matrassen op de bakfiets ophaalden om ze op de zaak bij te laten vullen met extra kapok om ze dan 's avonds weer terug te brengen.

Nieuw pand

In de loop van de tijd ging de zaak over van vader Anton op zoons Hen en Ton. In 1967 kwam een pand op de hoek van de Weimarstraat 180 / Beeklaan (voorheen Krijenborg herenkleding) vrij en kochten de heren dit pand aan. Hierdoor werd de verkoopruimte van 300m² vergroot naar 1600m². Voor die tijd een zeer grote stap, maar naar later bleek zéker een verstandige beslissing.

3e generatie

Sinds begin jaren negentig staat Roel Epskamp aan het roer (3e generatie, zoon van Ton) en daarnaast wordt het familiegevoel nog meer versterkt doordat Ronald Epskamp (zoon van Hen, Registeraccountant en eigenaar van Anhero Europae) ook al jaren meedenkt met het bedrijf en door zijn ervaring en achtergrond het bedrijf versterkt. Daarnaast zijn ook de medewerkers allemaal al heel lang bij het bedrijf betrokken (binnen en buitendienst) wat natuurlijk het "familiegevoel"nog meer versterkt.

Het bedrijf zit al ruim 40 jaar op dezelfde locatie Weimarstraat 180/hoek Beeklaan gevestigd. Op deze locatie hebben reeds meerdere verbouwingen plaatsgevonden en is ook het assortiment veranderd en uitgebreid. Kortgeleden is zelfs het hele pand verbouwd en is o.a. een personenlift toegevoegd.

Comfortshop

Ook is er naast het uitgebreide assortiment boxsprings/auping een geheel nieuwe afdeling toegevoegd: "de Comfortshop". Deze is speciaal bedoeld voor wat oudere mensen en biedt 'zitten en slapen op comforthoogte, zoals bijvoorbeeld sta-op/relax fauteuils, seniorbedden, uitrijdbare bedden en kleine eetkamertafels met stoelen voorzien van armleggers.

U ziet dat Epskamp Slaapwarenhuis en Comfortshop met z'n tijd meegaat. Wij zien u graag als klant!

Hieronder nog enkele nostalgische foto's ( Klik op de foto voor een vergroting):

Haal- en Brengservice

Indien u geen eigen vervoer heeft of er een andere reden is dat u onze winkel niet zomaar kunt bezoeken, komen wij u graag halen.
Uiteraard brengen wij u ook weer netjes thuis.

Contactgegevens

Telefoon: 070 346.94.95
Email: info@epskamp.nl

KvKnr:   27151688
BTWnr: NL803458885B01

Weimarstraat 180 hoek Beeklaan,
2562 HP Den Haag

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 17.00
Wij Stoppen!
WIJ STOPPEN IN DE WEIMARSTRAAT NA 82 JAAR
TOTALE LEEGVERKOOP!! VAN 1 MAART TOT 1 JUNI
ALLE SHOWMODELLEN 40 tot 50% KORTING…
NIEUW BESTELLEN 20% KORTING>>> MET BEHOUD OMRUILGARANTIE!!

WIJ STOPPEN IN DE WEIMARSTRAAT NA 82 JAAR!
TOTALE LEEGVERKOOP!! VAN 1 MAART TOT 1 JUNI
ALLE SHOWMODELLEN 40 tot 50% KORTING… 
NIEUW BESTELLEN 20% KORTING>>> MET BEHOUD OMRUILGARANTIE!!