Bekijk en bestel onze laatste aanbiedingen in de webshop, levertijd 2 tot 3 weken! Naar de webshop>

Nieuws

Epskamp bestaat bijna 80 Jaar!

Niet veel bedrijven kunnen dat nog zeggen maar Epskamp is nog een echt familiebedrijf dat al bijna 80 jaar bestaat! In al die jaren is er heel veel kennis opgedaan zodat wij u een goed advies kunnen geven.

Boxsprings

Boxsprings

Hét slaapsysteem van dit moment. In ons assortiment komt u de traditionele en de Scandinavische (met topdek) tegen, diverse merken en prijsklassen.

Slaapkamers

Slaapkamers en linnenkasten

Ook zijn er slaapkamers en linnenkasten in ons assortiment. Hier kunt u zelf de keuze maken welke bodem en matras u daarin gaat plaatsen, uiteraard met ons advies.

Bij veel matrassen hebben wij omruilgarantie binnen 30 dagen (kostenloos)

Matrassen

Niet elk matras en/of bedbodem combineerd met elkaar, en is ook niet voor iedereen geschikt, samen met u zoeken wij naar de juiste combinatie die bij u past. Alleen met de juiste balans krijgt uw lichaam de ondersteuning die hij moet hebben De keuze voor een matras hangt van veel factoren af. Vooral gewicht, lengte en lichaamstemperatuur zijn belangrijke factoren waar men rekening mee dient te houden.

Een kwaliteitsmatras gaat gemiddeld tien jaar mee. De meeste matrassen kunt u in Soft, Medium of Firm krijgen Hieronder krijgt u een korte beschrijving van verschillende matrassen. Elke soort is vaak in veel uitvoeringen te leveren.

Pocketvering matrassen:

Deze matrassen voldoen aan veel eisen. De los verpakte metalen veertjes geven u een goede ondersteuning en dit soort matrassen ventileert optimaal. De kwaliteit en ligcomfort hangt van veel factoren af zoals de hoeveelheid veren die in een matras zitten, hoeveel keer een veer gedraaid is (slags) en wat voor afdekking erop zit (latex, koudschuim of polyether).

Traagschuim matrassen:

Ook wel nasa matrassen genoemd.Dit soort matrassen geven het gevoel dat u zweeft, dit materiaal vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam, zodat er tijdens het liggen minder druk komt op uitstekende lichaamsdelen zoals, schouders, heupen, armen, hielen etc.

Latex matrassen:

De ventilatie bij dit natuurproduct is goed maar minder dan bij een pocketvering matras. De kwaliteit is afhankelijk van de hoeveelheid latex dat er in is verwerkt. Voor mensen die het vaak koud hebben in bed, kan dit matras een goede keus zijn.

Koudschuim matrassen:

Dit zijn synthetische matrassen, duurzamer dan polyether en lichter in gewicht. Omdat het synthetische materiaal is, is het vrij warm om op te slapen. Ook hier zijn verschillende kwaliteiten in.

Polyether matrassen:

Hiervan wordt de kwaliteit aangeduid met een nummer (soortelijk gewicht). Hoe hoger het nummer des te compacter het materiaal. Deze matrassen zijn relatief goedkoop in aanschaf, licht in gewicht, maar geven wat minder ligcomfort.

Bedbodems

Boxspring:

ook leverbaar als Inzetbox (te gebruiken in een ledikant) meest comfortabele bedbodem, druk is overal gelijk en heeft een lange levensduur.

Lattenbodem:

indien de latten dichtbij elkaar zitten kunt u hier vrijwel elk matras op combineren, ook hier zijn diverse kwaliteiten in (aantal latten, rubber/kunststof kappen). Onze voorkeur gaat uit naar “overlopende” latten zodat je ook in het midden (bij twee bodems) ook nog vering hebt.

Spiraalbodem:

epskamp/matrassen-bodems/Auping-AVS-spiraal.jpg

op dit moment voeren wij de nieuwe AVS bodem van Auping, dit spiraal is eventueel harder of zachter in te stellen, kan eventueel los op bijpassende potenset geplaatst worden, is goed ventilerend, mooi om te zien en duurzaam.

Al deze bodems zijn tegen meerprijs verstelbaar te leveren.

Haal- en Brengservice

Indien u geen eigen vervoer heeft of er een andere reden is dat u onze winkel niet zomaar kunt bezoeken, komen wij u graag halen.
Uiteraard brengen wij u ook weer netjes thuis.

Contactgegevens

Telefoon: 070 346.94.95
Email: info@epskamp.nl

KvKnr:   27151688
BTWnr: NL803458885B01

Weimarstraat 180 hoek Beeklaan,
2562 HP Den Haag

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 17.00
Wij Stoppen!
WIJ STOPPEN IN DE WEIMARSTRAAT NA 82 JAAR
TOTALE LEEGVERKOOP!! VAN 1 MAART TOT 1 JUNI
ALLE SHOWMODELLEN 40 tot 50% KORTING…
NIEUW BESTELLEN 20% KORTING>>> MET BEHOUD OMRUILGARANTIE!!

WIJ STOPPEN IN DE WEIMARSTRAAT NA 82 JAAR!
TOTALE LEEGVERKOOP!! VAN 1 MAART TOT 1 JUNI
ALLE SHOWMODELLEN 40 tot 50% KORTING… 
NIEUW BESTELLEN 20% KORTING>>> MET BEHOUD OMRUILGARANTIE!!